Julavslutning på hockeyskolan

Publicerad 2023-12-18 14:35
Img 8472
Barnen i hockeyskolan har tränat på bra och utvecklats under hösten. Vi vill visa uppskattning genom vår årliga julavslutning för alla barn och föräldrar i hockeyskolan.

I söndags var det dags för årets sista träning för hockeyskolan. Som vanligt är spelargången och omklädningsrummen fulla med barn och föräldrar som hjälper till med utrustning. Det är härligt att se barnens glädje och ivriga längtan att komma ut på isen.

På isen är det full fart. Träningen består av olika skridskoövningar och olika lekar. Göteborg HC:s ledare ser att barnen gör framsteg på isen och utvecklas som hockeyspelare, men också som goda lagkamrater.

Efter träningen i söndags så bjöd Göteborg HC:s partner Estrella på chipspåsar till alla barn som tack för en fin prestation. Barnen var mycket nöjda och glada över att få varsin chipspåse.


Även vår partner Brixly hade ordnat fram fina mössor med Rosa bandet - stöd för Bröstcancerfonden. Mössorna delades ut till barn och föräldrar i vår klubb.

Vi säger stort tack till Estrella och Brixly för att ni gör det möjligt för oss att bedriva ishockey och Paraishockey för barn och ungdomar.
Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub