X-mas Games 27 december - Angered Arena

Street Games är spontanidrott och gratis prova-på, för att främja alla barn och ungdomars rätt till rörelse och därmed utvecklas fysiskt, psykiskt och socialt. Initialt startade Street Games för att motverka ohälsa och kriminalitet och har drivits med stor framgång i flera stadsdelar i Göteborg. Under mellandagarna körs X-mas Games och under sportlovet Winter Games (dessa event hålls inomhus medan Street Games är utomhus)

Street Games är en satsning med föreningarna tillsammans med Västra Götalands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland och Göteborgs Stad. Street Games bidrar till att ge ungdomar en aktiv fritid därmed ljusare framtidsutsikter.

En fantastiskt roligt dag men mycket folk i Angered arena och många stora och små barn, ungdomar och vuxna som passa på att snöra på sig skridskorna och prova på ishockey denna dag. Vi tackar våra spelare från tjejlaget och division 2 som under dagen hjälpte till på isen.FREDAG DEN 27 DECEMEBER!

Kom ner till Angered Arena och prova på olika idrotter fredagen den 27 december. För er som vill prova på ishockey så finns det utrustning att låna. Sök upp oss i ishallen så hjälper vi dig!

Välkomna!

Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub