Medlemsavgift

Gör en stor sak för oss

Genom att bli medlem i vår förening så bidrar du inte bara till hockeyutveckling och glädje utan också till samhällsutveckling. Vi i Göteborg HC jobbar ständigt med att skapa bättre möjligheter och förutsättningar för att spela hockey.

Vi växer hela tiden och utökar vår klubb och dess alternativ. Vi vill jobba för en hockey där alla får vara med, på vilken nivå man vill. Vi arbetar med att skapa en jämställdare hockey, på alla nivåer. Hjälp oss fortsätta med det arbetet.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften i föreningen fastställs av medlemmarna på årsmötet och betalas av alla spelare, tränare, ledare och funktionärer och för säsongen 2019-2020 är den 300 kronor. Föräldrar, vårdnadshavare och övriga som önskar medlemskap i Göteborg HC betalar även de 300 kronor i medlemsavgift.

Träningsavgift

Inkluderar licensavgift och betalas av alla spelare utifrån vilket lag man tillhör. Om man spelar i flera lag betalas medlemsavgift samt den träningsavgift som gäller för det högst placerade laget.

Spelaravgiften finansierar försäkringar, serieavgifter, istider, domaravgifter, bussresor, med mera.

Rättigheter som medlem

Ditt medlemskap i Göteborg HC ger dig rätt att som medlem delta i arbetet att utveckla föreningen. Medlemskapet ger dig också rösträtt på årsmötet samt möjlighet att utnyttja alla de medlemsförmåner och rabatter som medlemmar har hos våra samarbetspartners. Som medlem kan du också köpa årskort som ger dig fri entré på damlagets (a-laget) hemmamatcher (kvalspel undantaget).

Skyldigheter som medlem

Som spelare i Göteborg HC ska du delta i de föreningsaktiviteter som årligen genomförs. Som medlem förväntas du också uppträda enligt föreningens klubbpolicy och stadgar, dessa hittar du här.

Vill du bli medlem?

Registrera dig Här


Har ni frågor om föreningens avgifter kontakta oss på ekonomi@goteborghc.se

Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub