En trevlig TKH-dag med korvgrillning och skridskodisco

Publicerad 2024-01-29 13:20
422951791 718862833679218 3442969485880484697 n
Söndagen den 28 januari bjöd Göteborg HC in till grillning och gemensamma aktiviteter för att fira den nationella dagen för Tre kronors hockeyskola (TKH).

Omkring 50 barn och föräldrar från hockeyskolan plus spelare och ledare från tjej- och damlaget samlades på baksidan av Angered Arena för att ha en trevlig eftermiddag tillsammans.

Vi tände grillen och dukade fram mat som skulle passa de flesta i smaken. Fläsk- lamm- och vegankorv plus tillbehör.

Medan grillen skulle bli varm så ställde vi fram mål och klubbor så att barnen fick spela streethockey

Vi hade också förberett en tävling där barnen utmanade deras föräldrar. De skulle balansera en ärtpåse på huvudet och samtidigt så snabbt som möjligt ta sig en sträcka på tio meter och sedan tillbaka för att växla över ärtpåsen till sin lagkamrat.

En tävling som både krävde snabbhet och samarbete. Barnen vann förstås och de hurrade för det förlorade laget som tröst.


Efteråt så gick barn, föräldrar och ledare in i ishallen och kollade när vårt tjej- och damlag spelade en match mot varandra. Matchen spelade på halvplan och det var fint att se även hur samarbetet mellan tjejerna stärks på isen.Dagen avslutades med ett skridsko-disco i en nedsläckt ishall med discolampor och dansvänlig musik. Vi var ca 50 barn från hockeyskolan plus tjej och damlag. Även flera föräldrar testade på att åka skridskor.


Vi har många medlemmar från olika länder och särskilt kul var att några mammor från Etiopien testade att köra disko med skridskor, de älskade att åka ute på isen!

Vår korvgrillning och skridsko-disco för alla skapade en bra inramning på dagen.

Den stora behållningen var glädjen att vara tillsammans och att vi lockade flera nya barn till hockeyskolan. Föräldrarna från över 20 olika länder är så glada och känner att hockeyn ger så mycket glädje tillbaka.

Jan Mellgren
Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub