Seriematch - Hanhals 191215

Dags för returmöte mot Hanhals en sen söndag kväll i Kungsbacka. Lite sega och småtrötta tjejer som har laddat hela dagen inför returmatchen mot Hanhals. Härlig stämning dock, med sång och dans i omklädningsrummet innan match :-)

Genomgång inför match av våra goa tränare Diego och Calle, skapar inte lika stor förvirring längre. Vi börjar få kläm på vem man byter med och när det är bra att byta. Kort uppvärmning på is där alla (även vår goa Maya) kommer ihåg att ta av skridskoskydden innan man hoppar ut på isen.


Förra matchen så fick Hanhals jobba länge innan de sprack nollan, denna matchen så gick det lite för snabbt men vi ger inte upp för det. Vi gör några enkla misstag som straffar oss snabbt och Hanhals hinner peta in några fler puckar innan paus.

Paus och ladda batterierna. Lite tips och trix från våra tränare och vi kommer ut som ett nytt lag i andra perioden. Vi har många anfall där vi befinner oss i Hanhals zon ganska ofta. Vi har ett bra flyt och petar in en puck efter en snygg genomåkning av Liv. Andra perioden slutar 1-1 och vår klart bästa period under hösten.Nu tar vi ett matchuppehåll till i mitten av Januari där vi både har seriematcher och GP pucken att se fram emot.


Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub