Vill du vara med att sätta svensk damhockey på kartan?

Göteborg Hockey Club (GHC) skapar förutsättningar för en bred hockeyverksamhet i mångfaldens Angered. Vi är den lilla klubben som gör stora saker och vi tycker att alla ska få spela ishockey oavsett ålder, kön, etnicitet och socioekonomisk situation.

Som partner till GHC är Du med och skapar hockeyhistoria på elitnivå och ditt företag gör samtidigt en viktig social insats. Ni blir en naturlig del i vårt arbete med social hållbarhet och kan associera Er med ett av idrott-Sveriges starkaste varumärken vad gäller CSR (Corporate Social Responsibility).

Vårt A-lag som spelar i damhockeyns högsta serie SDHL består av spelare från Göteborg, övriga Sverige och andra länder som Kanada, England, Danmark och Norge. Vår ungdomsverksamhet är idag en av Sveriges snabbast växande. Hockeyskolan, som är kostnadsfri, är öppen för både tjejer och killar. För de lite äldre tjejerna finns vårt utvecklingslag, F20 och Division-2 . Vi erbjuder även parahockey och rekreationshockey; träning öppen för alla oavsett ålder, kön eller kompetens.

SDHL och A-laget är viktigt! Unga tjejer behöver kvinnliga vinnande förebilder. De behöver spelare att se upp till och förstå vad som behövs, att vara fokuserad och målinriktad, kraften av att samarbeta i team, se andra tjejer som satsar på utbildning och karriär! Och A-laget bygger för att nå toppen!

Varaktiga relationer

Trogna samarbetspartners som medverkar över flera säsonger ger oss de förutsättningar som behövs för att jobba långsiktigt med vårt viktiga arbete, dvs. att utveckla damhockeyn i Göteborg! Under de senaste åren har vårt arbete uppmärksammats i TV, Radio, tidningar och sociala medier över hela Sverige samt internationellt. Och den här säsongen är vi extra glada. Stora sponsorer börjar trilla in på riksnivå. DHL, Norrlands Guld, Spendrups m.fl. C-More sänder varje vecka med ca 200 matcher totalt och SvT sänder ett 20-tal samt hela slutspelet. Vi vill ha med dig i vårt byggande här i Göteborg!

Hur vill du vara med?

Vi har ett grundupplägg med fem olika partnernivåer, bifogar översikt för Partnerklubben! Utöver det kan vi naturligtvis skräddarsy ett upplägg som passar just Ert företag.

Bli en del av en unik satsning inom idrotten!Jan Mellgren
Göteborg HC

jan.mellgren@educ.goteborg.se
076-103 34 04
MÅNGFALD Göteborg HC står upp för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde. Vi arbetar medvetet för att skapa möjligheter för alla att utvecklas i en välkomnande miljö. Vi arbetar för internationell förståelse, jämställdhet och jämlikhet. Vi arbetar för FN's deklaration om de mänskliga rättigheterna och FN's barnkonvention.

GLÄDJE Vi har ett tillåtande klimat som präglas av gemenskap, uppskattning och samspel. Vi vill öka andelen tjejer som spelar ishockey för att få uppleva glädjen i lagidrott!

ENGAGEMANG Vi jobbar med passion och lust att skapa mer. Vi vill alltid bli bättre!

Md svs sdhl rgb
Md sk rmklipp
Md klubb2014
Md visste du att
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub