Våra fantastiska tjejer i grupp Mellan

Publicerad 2021-12-29 19:30
När vi nu har tagit lite julledighet och summerar ihop höstens säsong för våra grymma tjejer i grupp mellan och grupp yngre, så kan vi konstatera att vi har ett schysst GO i laget. Vi har efter förra säsongens nedstängning fått spela lite matcher och tjejer älskar att få tävla och spela.

Gruppen består av en härlig mix av åldrar, tjejerna hjälper varandra och sporrar varandra. Vi har börjat med matcher och det är så roligt att få vara med och coacha dessa underbara individer. Träningsnärvaron är på topp och laget växer också i antal hela tiden.

Som relativt ny förening med ungdomslag kan vi glatt konstatera att vi tar stora kliv framåt för varje vecka. Vi gör helt enkelt så gott vi kan utifrån våra förutsättningar och det blir ofta rätt så bra. Vi har ett stort åldersspann på tjejerna men jag upplever det som oftast positivt. Vi tränar också 2 ggr i veckan men behöver här jobba med att få i gång minst 2 målvakter.

Jag måste få passa på att ge en stor eloge till våra unga juniortränare Jill och Albin som på ett enastående sätt stöttar upp både på och av isen. TACK!

Nu tar vi lite ledigt men startar upp vårsäsongen med dunder och brak i början av Januari.

Till er alla som stöttar och finns där för tjejerna vill jag bara säga,

Ett Stort Tack och en önskan om ett riktigt Gott Nytt år!

Mille


Mille
Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub