Stor glädje när Pantbanken provade Paraishockey

Publicerad 2022-05-06 11:54
Igår torsdag den 5:e maj så kom vår partner Pantbanken på besök för att prova på Paraishockey.

Det var ett härligt gäng som satte sig ner i kälkarna och gled ut på isen. Många tyckte att det var svårt och utmanande, men samtidigt så hade alla roligt när de stakade sig fram med kälkarna. Alla kämpade på bra och kommer garanterat att känna av lite träningsvärk efteråt.



Efter ispasset så samlades medarbetarna tillsammans med GHC:s ordförande Jan Mellgren och Mikael Hjertquist som är lagledare för Paraishockeyn. Jan berättade om hur klubben utvecklats tack vare stödet från sponsorer och partners som exempelvis Pantbanken. Mikael berättade om vad som fick honom att börja spela Parahockey och hur samhället tidigare har tvivlat och exkluderat honom i att delta på idrotten. Mikael berättade också om att engagemanget i Göteborg HC har stärkt honom i sin förmåga att tro på sig själv.



Pantbanken är en viktig partner för Göteborg HC som gör det möjligt för oss att erbjuda ishockey och Paraishockey för alla som vill. Från hockeyskolan upp till SDHL. Vi tackar Pantbanken för ett mycket givande besök och vi är glada för att ni vill vara med oss i bygga en jämställd och jämlik ishockey.


Mikael Hjertquist
Md klubb2014
Md grasroten annons hemsida
Md ladda ned
Md youtube bild
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub